Manel Aljama

Manel Aljama

Manel Aljama neix a Sabadell al 1963. Ha treballat molts anys com informàtic especialitzat en virtualització. Lector de “Mortadelo”, a l’escola gaudia fent redaccions i més tard van ser poemes i contes de terror. Els seus primers llibres els hi va regalar la seva tieta. Ha col·laborat en diversos portals digitals. Ha publicat una desena d’antologies de relats. Ha estat traduït al francès. Present a les xarxes socials amb diversos blocs i col·laboracions en revistes de gènere com miNatura. Va participar en el profjecte 365 contes. Al juliol de 2015 guanya el XXVII Premi de Narrativa Juvenil Ciutat de Badalona amb la seva segona novel·la “Futur imperfecte”

Membre actiu de diversos clubs de lectura com el d’ILC i el d’Òmnium Cultural de Sabadell. Rapsoda i presentador quan li demanen. Col·laborador de diversos programes literaris i de foment de la lectura, el més important, Llibres & Company de RNA.

Des d’octubre de 2018, condueix el programa de música mediterrània Sons de Prop, a Montcada Ràdio (104.6 FM i internet) i publica regularment a la revista d’humanitats La Tortuga Avui. Col·labora també en la plataforma  Radio Arte dedicada als dramàtics.

Treballa en una nova novel·la i al juny de 2019 ha estat guanyador del XXVIII Premi Ferran Canyameres de novel·la policiaca amb “La Soledat del Llebrer” publicat per Pagès Editors.

Enllaç a la biografia extensa i el CV. http://manelaljama.cat/about.html