màfies Novela negra catalana Sorteos

“Cartes marcades”, sorteig de juliol!

A punt de començar vacances i amb més temps per llegir, res millor que endur-se una bona lectura per gaudir a la platja o la muntanya. En aquest mes de juliol, acabat d’encetar, Mucho Más Que Un Libro inicia un nou sorteig. Parlem de Cartes marcades, de Maribel Torres, tercer cas (i el més perillós) per l’agència de detectius de l’Adriana Miralles i el seu soci, en Pau Escudero. Cartes marcades se sorteja i ha estat dedicada al lector/a de Mucho Más Que Un Libro per gentilesa de l’autora i de l’editorial Llibres del Delicte.

L’agència de detectius de l’Adriana Miralles i el seu soci, en Pau Escudero, accepta l’encàrrec d’en Juli Masó, un home madur, per intentar trobar la seva dona, desapareguda dos anys abans a Turquia. La dona desapareguda era membre molt activa d’una ONG d’ajuda a dones explotades sexualment provinents de l’Europa de l’Est. Ningú sap per què va viatjar a Istanbul acompanyant a dues dones que havia rescatat de la prostitució que exercien a terres empordaneses.

La investigació s’embolicarà cada vegada més sense aportar pistes sobre la desapareguda, però sí sobre una xarxa georgiana de tràfic de persones que opera a escala mundial. Donada la impossibilitat d’avançar en la recerca, l’Adriana decideix anar a Turquia. Allà, amb l’ajut d’un periodista turc, descobrirà que des de fa dècades el país és un pol del tràfic il·legal d’armes a drogues passant per explotació sexual i tràfic de persones.

Presentació de «Cartes marcades» a Tiana Negra 2024

Maribel Torres escriu des de la seva infància. Ha publicat dues antologies de contes: De somnis i cendres (2003) i Ossos de Fira (2018). En 2016 va guanyar el 1r Premi de Narrativa Curta Colada de Lletres de la Associació Garrotxa Cultura. En 2017 un dels seus relats va formar part de l’antologia de relats negres Assassins de Girona, publicat per l’editorial Llibres del Delicte. En 2019, publicà El despertar del navegant (primer cas de la detectiva Adriana Miralles. En 2021 veu la llum Aquí mano jo (segon cas) i a finals de 2023, Cartes marcades (tercer cas), tots amb Llibres del Delicte.

Com sempre per a participar en el sorteig, només has de respondre dues preguntes molt fàcils:

1) Podries dir-nos el nom de la dona desapareguda a Turquia, quan va viatjar a Istanbul acompanyant a dues dones que havia rescatat de la prostitució?

2) Les adolescents són molt buscades per les màfies que es dediquen al tràfic de persones, com la georgiana. Amb l’ajut de les xarxes socials i també amb publicitat, busquen convèncer a les adolescents… de què?

Per a més informació i trobar les respostes pots consultar aquests links:

https://www.muchomasqueunlibro.com/mortes-en-vida/

https://www.muchomasqueunlibro.com/shop/cartes-marcades/

Envia les respostes a [email protected] amb les dades personals, adreça i telèfon de contacte.

Tens temps fins al 20 de juliol de 2024!!

Entradas relacionadas

Deja tu comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.