Novela negra catalana Setmana del Llibre en Català

¡La Novel·la Negra a la Setmana del Llibre en Català 2023!

La Setmana del Llibre en Català, un dels esdeveniments culturals més importants de Catalunya, torna a omplir el Moll de la Fusta de Barcelona del 8 al 17 de setembre. A tots, petits i grans, La Setmana ens convida a participar en atractives activitats per a totes les edats, des de presentacions de novetats fins a lliurament de premis passant per recitals, teatre, itineraris literaris, xerrades, taules rodones i divertides activitats per gaudir en familia.

En aquesta edició, per als “incondicionals” de la novel·la negra en català destaquem les taules rodones i presentacions “negres” del dijous 14 de setembre. A les 16:30 h, al Escenari 2, arrancarà el Marató Negre que ens portarà “Del thriller a la distòpia de la mà d’Anna Maria Villalonga (Encara maten els cavalls), una distòpia futurista; Jordi Coll (El preu de la sang), una novel·la negra ambientada al Pallars, i Jordi Fernando (L’assassí del tirant), un thriller amb rerefons històric. Presenta: Laia Vilaseca. El Marató continuarà a les 17:15 amb la presentació de la nova col·lecció Falciot Negre de Voliana edicions i els seus dos primers títols, amb Maria Rosa Nogué (Codi 60 a la Pasífae) i Joaquim Micó (El temps no compta).

Seguirem al Marató Negre a les 18 h amb Raquel Gàmez-Serrano, Anna Maria Villalonga, Susanna Hernández i Irene Solanich-Sanglas, que ens convidaran a prendre Un gintònic amb na Lònia Guiu, una antologia de relats negres editats per Edicions Xandri, amb participació de Marta Alòs, Esperança Camps, Núria Cadenes, Montse Sanjuan, Irene Solanich-Sanglas, Margarida Aritzeta, Raquel Gámez Serrano, Susana Hernández, Dora Muñoz i Anna Maria Villalonga. I encara ens faltarà la presentació de les últimes novetats de la col·lecció Crims.cat. A les19 h Àlex Martín, director de la col·lecció, ens presentarà, acompanyat dels autors: Caront, de Jordi de Manuel, i Viena 1912, d’Antoni Roca, guardonada amb el  X Premi Memorial Agustí Vehí-Vila de Tiana 2023.

Pensàveu que això era tot? Doncs, no. A les 19:45 h, al mateix Escenari 2, ens espera la presentació del llibre Elles també negregen, de Llibres del Delicte, amb la participació de Tina Vallès, Leticia Asenjo, Sandra Freijomil, Laia Fàbregas, Anna Gurgí, Ada Castells i Anna Maria Villalonga. Sens dubte, ens espera una tarda molt negra i maratoniana!

A Mucho Más Que Un Libro us hem parlat de la Tarda Negra d’enguany, però en la Setmana del Llibre en Català trobareu moltes més activitats pensades per a satisfer tots els gustos literaris i adequades per a totes les edats. Us esperem al Moll de la Fusta fins el 17 de setembre. No us ho perdeu!.

Entradas relacionadas

Deja tu comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.