Novela Negra

¡Primer sorteig d’estiu: “Les flames de l’odi”!

Nil Kandel.

A punt de començar l’estiu, temps de vacances i bones lectures, Mucho Más Que Un Libro inicia el sorteig de DOS exemplars de Les flames de l’odi, un colpidor thriller psicològic de Nil Kandel. L’odi, un sentiment tan antic com la humanitat, és el motor de la història i pot ser tan devastador com un incendi que avança sense control. Les flames de l’odi es sorteja i ha estat dedicada al lector/a de Mucho Más Que Un Libro per gentilesa de l’autor i de l’editorial Llibres del Delicte.

A Les flames de l’odi hi trobem dues trames temporals unides per dos incendis estranys que marquen la vida futura dels supervivents. Per una banda, el lector coneixerà a la Greta, una dona enfonsada per la mort del seu marit fa quatre anys, quan el foc va abrasar la cabanya on es trobava. Per l’altre, sabrem de l’incendi que vint anys abans va destruir una casa d’acollida on vivien sis nens amb els seus pares adoptius. Gairebé tots van morir calcinats, Va ser l’odi el motor dels dos incendis i, durant anys, també va ser la tortura que va acompanyar als que van quedar vius.

Presentació Les flames de l’odi a la Biblioteca Montbau-Albert Pérez Baró.

Nil Kandel va néixer a Sabadell i sempre ha viscut prop de Barcelona. Va créixer en una masia i allà va descobrir la seva afició per la lectura. Va llegir moltes novel·les d’aventures i de misteri i li agradava imaginar històries. Va començar a escriure als tretze anys, quan va descobrir a Edgar Allan Poe. A l’adolescència, la música i la literatura es van convertir en les seves passions. Va col·laborar amb bandes de rock progressiu i va compondre algunes cançons. Fins que es va decidir a escriure novel·les, sobretot, de suspens i d’intriga psicològica, Ha publicat La última carta de Nagore (2019), La vida oculta de la ciudad (2020) y Almas cautivas (2021) en castellà. Les flames de l’odi (2024) és la primera novel·la que publica en català i amb una editorial, Llibres del Delicte.

Com sempre per a participar en el sorteig, només has de respondre dues preguntes molt fàcils:

1) A “Les flames de l’odi” conviuen dues trames temporals. La primera comença a…

2) La novel·la arranca fort, amb un assassinat. Ens podries dir el nom de la víctima?

Per a més informació i trobar les respostes pots consultar aquests links:

https://www.muchomasqueunlibro.com/una-destruccio-anunciada/

https://www.muchomasqueunlibro.com/descobreix-els-secrets-de-les-flames-de-lodi-amb-nil-kandel/

Envia les respostes a [email protected] amb les dades personals, adreça i telèfon de contacte.

Tens temps fins al 27 de juny de 2024!!

Entradas relacionadas

Deja tu comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.